You Always Want What You Can Not Have

I helgen hjälpte vi ett par kompisar att flytta, vilket gick väldigt bra. Samtidigt sa jag och sambon till varandra "så skönt att vi är klara och nöjda med vår lägenhet". Jo tjena. Dagen efter vaknar vi båda med världens sug efter att göra om, möblera om, byta möbler, tapeter...you name it!
 
Well det är väl ingen big deal vi har ju trots allt bott här i över tre år nu. Men jo det är det, för att för närvarande finns det inga extra finanser till sånt. Eftersom vi båda studerar så sommarjobbar vi just nu för fullt båda med innestående lön. Det innebär att de där goa sommarpengarna gör sitt intåg i slutet på augusti och september. Med andra ord, vi får vackert vänta ett tag med alla projekt.
 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju i alla fall så vi får hålla tummarna att det stämmer helt enkelt. Planen är att köpa nya gardiner som kan mörklägga - vilket sambon behöver när han spelar, köpa en taklampa, flytta matbordet och köpa två nya expedithyllor. Vi har en expedit nu men tanken är att köpa två riktigt stora så att en hel vägg täcks. Vi har böcker i överflöd (särskilt jag som blivande lärare) så de kommer komma väl till pass.
 
Nu till en liten fråga;
Expedithyllorna vi tänkte köpa är en "kub" högre än denna. Min tanke är att sätta lite foton och tavlor ovanpå för att få lite mer personlighet i hemmet. Jag vill inte hänga dem för det tror jag upplevs trångt. Men om man bara ställer dem ovanpå lite lutade? Borde inte det funka eller känns det bara konstigt?
 
 
 
Som sagt, för mycket böcker...
Nedan är en liten bättre bild på hur mycket utrymme där är till taket.
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback