Sparkle, sparkle little tree

 
 
 
Nu är äntligen vår julgran inköpt, uppställd och dekorerad. Den skulle egentligen varit det redan vid lucia men det kom så mycket emellan så det dröjde enda fram till igår innan den var på plats. Men nu så, nu börjar äntligen julkänslan infinna sig på riktigt. Jag har två arbetsdagar kvar nu under helgen och ett möte på måndag, sen tar jag lite jullov på riktigt. 
 
 
Som ni ser kör vi på kungsgran men färgtema svart, rött och silver. Hur gör ni med gran? Plast eller riktig? Färgtema eller inte? More is more eller less is more?Kommentarer

Mysigt att få upp julgranen. Vi fick upp den förra söndagen och det är så himla mysigt! :)
Härligt att du har ditt sista jobbpass på måndag och sen tar du jullov! Jag jobbar imorgon, sedan är jag ledig till nästa helg! :)

Sv; nej, det är det inte, men som du säger är det skönt med tröst shopping! :D

Okej, härligt att du tycker det! Hoppas på det. Jag trodde aldrig att jag skulle få se en star wars film på bio. Så glad jag blev då jag ska få göra det! :D

Vi har alla möjliga färger & en äkta gran iallafall :')

» Moa

Hej! Har en helt nystartad blogg och inviger den med bloggtävlingar varje dag fram till nyår. Hoppas du vill vara med! (speciellt stor vinstchans nu när i princip ingen vet om det)


Kom ihåg


Trackback