Me and My Cup of Tea

Gjorde en mindre rolig upptäckt under kvällen igår. Någon gång mellan att vi åt och skulle gå och lägga oss hade vårt vatten varit avstängt. Ni vet när kranen sprakar och se nblir vattnet sådär mysigt brunt. Precis. Jag och min sambo bor i en bostadsrätt och vanligtvis är vår förening fenomenala på att utannonsera sånt här i god tid. Men igår var det nada info. Därför har jag gått hela dagen och varit nojig över att vattnet ska försvinna, att rörjouren står parkerade utanför grannhuset gör inte saken bättre. Har precis vågat mig på att dra igång en diskmaskin, då vi har disk i hela lägenheten (varför händer det alltid när jag är sjuk?!). Håll tummarna för att den får gå ostört!
 
Eftersom vatten tillgången varit minst sagt osäker så blev det att knallla iväg i mjukisbyxorna och köpa lunch, blev bland annat en chailatte till min förkylda hals. Underbart.
 
 Kommentarer

Hej! Det hade varit super snällt om du kikade in på våran blogg och kanske lämnade en liten kommentar. Din blogg är verkligen super duper fin & din header är grymt snygg, vi tittar in här riktigt ofta! (:

//Unn & Nicole


Kom ihåg


Trackback