Best Of Both Worlds

Ja, jag ska erkänna att jag är lite partisk då det är min klubb som anordnar detta men årets roligaste tävling hittar ni här!
 
 
Vad är då så speciellt med den, förutom en jäkla massa priser för en lokal tävling? Jo att det är en kombinationstävling, det vill säga att du under samma dag kan tävla i både hoppning och dressyr! Man tävlar en klass hoppning och en klass dressyr vilket sen slås ihop till en kombinationsklass. Det innebär att samma ekipage kan åka hem med 3 placeringar från samma dag! Kombin går i antingen LC eller LB.
 
Ni vet hur ridläraren alltid tjatar om hur viktig dressyren är? Här kan man passa på att debutera dressyr och ändå få en bra placering med sig hem från hoppningen och vice versa. Vilket ju faktiskt gör det hela lite roligare. Det går givetvis bra att bara tävla i antingen hoppning eller dressyr. Med klasser från LD (H) till LA (D).
 
Bilden är fotad av fotoform Laila Berglund, som bland annat delar ut pris i några klasser. Design på bilden är gjord av epafi.
 Kommentarer

(Typ hundra superlativ om hur bra detta verkar) (och massa andra om hur hårt ni måste jobbat för att få ihop det) Håller tummarna för fint väder och en lyckad dag för det där är något av det bästa jag läst om i tävlingsväg på länge! :)


Kom ihåg


Trackback