Wild Horses

Igår startade ridningen igen, som jag har längtat!
 
Det hel började med viss förvirring då jag på listan stod på en hästs rad fast som "Anna - Palle". Reaktionen blev "Vem fan är Palle?!". Efter viss förvirring fick jag tillslut reda på att det var en ponny jag skulle rida och kopplade då äntligen Auburn Pal - Palle, jaha jamen det vet jag ju vem det är! Haha det blev alltså så stor förvirring eftersom jag inte kopplade att jag mycket väl kan rida ponny med. 
 
Palle har iaf precis börjat gå lektion efter hans inskolning i våras, så detta var hans andra lektion i ordinarie grupp någonsin. Palle kan väl beskrivas som en typisk lite pigg hopponny, tar du för mycket i tyglarna så är det huvudet rakt upp och benen åt allla håll. MEN fy vilken trevlig individ han är när man hittar ridningen och sitsen på honom, fortfarande något outbildad men otroligt arbetsvillig. Fick till och med ut lite steglängd i en väldigt avslappnad form i slutet. Ser verkligen framemot att rida honom nästkommande två gånger med.
 
Fick tyvärr inte till någon bild igår men HÄR finns en bild på honom i sitt lite mer rätta element (dock inte den ridskolan jag rider på, han har inte flyttat än).Kommentarer

Kom ihåg


Trackback