The Long Road Back

Nämen titta, jag hade ju redan en passande blogg.

Fast fick radera de inläggen jag redan hade här, herregud vad de var deprimerande, ryck upp dig människa. Denna gången ska det inte vara en gnäll-blogg för någon övervuxen drama queen utan bara en helt vanlig blogg om en lite ovanligare resa.

Jag har alltid varit aktiv, jag älskar att träna, kanske inte äta rätt men träna. Det senaste halvåret har det inte gått, inte på grund av att jag blivit kär och sambo och allmänt bor i en rosa bubbla. Om det vore så väl.

Jag har varit sjuk. På riktigt. Fyra (soon to be fem?) halsbölder sitter jag här och räknar ner dagarna till min studande operation. Jag. Kan. Inte. Träna. 

Minsta ansträgning och jag vaknar upp med en ny böld som invaderat min hals, en ny 10-dagars antibiotika kur som min kropp redan motarbetar och en svaghet som är helt ny för mig. Men denna bloggen skulle ju inte vara deprimerande eller hur? Nä denna blogg ska handla om efter operationen, om när jag äntligen är frisk och min resa tillbaka. Till en frisk och hälsosam kropp och till min älskade träning.
 
Välkomna med på resan om ni vill!