My Little Pony

Då var dressyrkursen som pågått i dagarna tre slut. Dock så ska jag ut till stallet redan i dag igen för att - håll i er nu - gå en hoppkurs! Jag har blivit lovad en snäll häst och låga hinder så det ska nog gå vägen, hoppas jag. Tillbaka till dressyrkursen då, första två dagarna fick jag rida en häst som heter Calle; en ortrolit välutbildad gentleman som kan göra det mesta i rörelseväg och är en personlig favorit. Nu hade hade ju dock hästarna haft vila i några dagar över nyåret vilket resulterade i en väldigt pigg och glad Calle. När han är lite överpigg så har han en tendens att lägga sig ganska mycket i handen och börja trippa (alla ben åt alla håll). Men tyckte ändå jag kom åt honom hyfsat bra. 
 
Bilden är från första dagen, tyckte han kom upp sig bättre dag två men då glömde jag be min ridlärare att fota.
 
På 10-meters volt.
 
Tredje dagen så skulle Calle gå hoppkurs istället så då blev jag ponnyryttare och red Palle istället (smidigt att bara byta en bokstav). Blev positivt överraskad då jag red Palle en del när han var ganska ny, på den tiden hade han en förmåga att bara älga iväg i jättetrav (otroligt steg) och skita i ryttaren oavsett vilken gångart det skulle vara från början. Igår däremot var han otroligt lyhörd och reglerbar. Blev ett väldigt roligt ridpass och jag blir gärna ponnyryttare fler gånger får jag säga.
 
 
 
 Second Day Of The Year

Bjuder på några bilder från nyår, som var både bra och mindre bra. Tur att jag inte är en sån person som tror att nyår sätter tonen för resten av året - det är bara du själv som gör det!
 
 
 
Det blev bästa bilden på oss, tyvärr blev inte ens denna speciellt bra, Vi var betydligt finare i verkligenheten!
 
 
Här ser man i alla fall färgen på min klänning lite bättre. Den skiftar från mellanblå till svart beroende på ljuset.
Klänningen är från Little Misstress och köpt från asos och skorna är Michael Kors från Zalando.
 
Avslutar med en bild från efterrätten. Gå nu ut och gör 2016 till ett bra år. Själv ska jag idag iväg på årets första ridpass innan det blir skolarbete resten av kvälen.