It'a work of art

Igår var pojkvännen iväg och skaffade sig sin allra första tatuering. Det blev en ganska rejäl pjäs som tog ungefär sju(7!) timmar i effektiv tatueringstid. Inget jag rekomenderar för en första tatuering då pojkvännen våndades ordentligt de sista timmarna.
 
Men i alla fall, den blev så fruktansvärt snygg! Den är gjord av Sergey Gas på Zoi Tattoo i Köpenhamn och är en hyllning till skivomslaget av Killswitch Engage skiva Alive or just Breathing.
 
 
 
 Lite linjer och skuggning.
 
 
Några timmar in, ansiktet börjar ta form.
 
 
Många timmar senare, färdig! Ett riktigt konstverk om ni frågar mig. Nu ska den bara läka ordentligt också.Monday Feeling In The Air

Morgonens kopp te ser mer ut som kaffe. Trots strålande sol vill jag mest krypa ner under täcket igen. Jag är så trött idag alltså.
 
Framför mig väntar sju timmars muntlig examination, inte direkt så att man jublar men vad tusan ska man göra åt saken? Inte mycket, det är trots allt en självvald utbildning. Ska se om jag kan få upp sambon ur sängen nu, han har nämligen alltid sovmorgon då han pluggar på distans. Just idag är jag fruktansvärt avundsjuk.
 
 
Inte ens denna synen piggar upp mig idag...I'm the one who brought the mountain down

Igår hade jag en riktig skitdag, alltså inte så att det hände något direkt utan när allting bara känns skit ändå. Inte det bästa avslutet på veckan gick med andra ord. Tyvärr är dagens humör ungefär detsamma så för bloggens bästa kommer jag inte skriva något lägre blogginlägg. Istället kommer här en liten veckolista som jag hittade hos Jessica Lagergren.
 

Vad har varit bäst i veckan?

Det får väl ändå vara konserten med In Flames i fredags. Och att sambon fick tatueringstid väldigt snart!

Vad har varit sämst i veckan?

Stressen och pressen, jag har tagt på mig rätt mycket under tiden som det desutom är mycket i skolan. Jag vet att jag löser det men innan man tagit tag i det hela innebär det en hel del (onödig) ångest.

Vad har du sett för filmer?

Jag har faktiskt inte sett en enda film på hela veckan, väldigt ovanligt. Har dock världens sug efter att gå på bio så det kanske det blir i denna veckan då.

Har du gråtit något?

Nej, men det hade kanske varit bra om jag hade gjort det. Behöver bli av med det här humöret.

Vad längtar du efter?

Julen! Och samtidigt sol och bad. Främst längtar jag nog efter ledighet men som student är det dåligt med den varan.

Vad har du ätit mest av?

Inte för att man äter det, men smoothies. Varje morgon.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 

Paralyzed - In Flames

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

Den som ser helt trött och uppgiven ut, roligt va?