First of Advent

Första advent och kanske börjar julkänslan smyga sig på?
 
Traditionen säger att det är dags att få upp julpyntet idag. Här hemma fick vi dock upp det redan i torsdags då det är full fart över helgen. Men skulle ni vara mitt i pyntet och känner att det liksom inte räcker med julstjärnorna eller adventsstakarna kommer här ett litet tips;
 
 
Klä in hyllor (eller tv-bänken, eller vad ni vill) i glitter! Det gör otroligt mycket för "pynt-känslan" och vill man kan man dessutom hänga lite julgranskulor i glittret. Jag pytade på detta vis för första gången förra året och fick otroligt många komplimanger för det. 
 
Du fäster bara glittret med lite tejp, antingen dubbelhäftande eller vanlig som du viker. Så det är superenkelt att sätta upp och ta ner.What will remain the day she goes where I can't follow her?

Igår var det återigen dags för konsert!
 
Soilwork intog KB och bjöd på en jäkla show som start på deras Europaturné. Jag dansade, headbangade och hade händerna i luften trots att jag inte ens stod speciellt mycket i publikhavet (det funkar inte på en metalkonsert om man ska jobba dagen efter, tyvärr). En sådan konsert man kommer att leva länge på. Nu blev det inga bilder från själva spelningen då jag hade fullt upp med annat. Bjuder er därför på en bild från en annan konsert de hade.
 
 
Photo taken by: Chris Schaer. Found: HereWords, words, words...

 
Just nu är jag och en studentkollega till mig i full färd med att skriva vår gemensamma uppsats. Det innebär otroligt mycket skrivande, bollande av idéer, psykbryt och fikor. Massa fikor. Det är faktiskt något av ett måste när man sitter och skriver hela dagarna.
 
Utöver det väntar julpynt av lägenheten för att sedan vara på jobb resten av helgen. Vi går in i högsäsong nu i och med julskyltningar och advent.