Need Some Inspiration

Nu behöver jag lite tips på bra träningsbloggar! Den typen som delar med sig av bra träningstips men inte predikar att du bara får äta en halv clementin om dagen typ... Har ni något tips så skriv en kommentar, här kommer en lista på de jag redan läser. Vissa varje dag, andra mer sällan.
 
Squats - Tycker jag är ett exempel på en bra varierade träningsblogg, dessutom är jag bekant med en av skaparna vilket kanske gör mig lite partisk. 
 
Ida Warg - Läser jag tyvärr mer och mer sällan då den (enligt min mening) gått från inspirerande träningsblogg till mer matpredikande.
 
Alexandra Bring - Relativt ny i läslistan men jag gillar den skarp!
 
PT Fia - Läser då och då för lite självförtroende-boost.
 
Upp och Hoppa - Även denna läser jag då och då för lite pepp.
 
Jag letar efter nya inspirerande bloggar att läsa varje dag, kom med tips!Plans

Bildkälla
 
Jag ska till Göteborg! Vilket bestämdes idag. En klasskompis mamma ska jobba under eventet och hade fått fyra biljetter. Eftersom vi är fyra hästtokiga tjejer i klassen (varav en då har den arbetande mamman) som dessutom umgås på fritiden (bla halv-åtta-hos-mig) så bestämdes det att vi ska iväg! Fortfarande rätt oplanerat men vi har inga lektioner den dagen så åka upp är inga problem, däremot slutar tågen gå långt innan tävlingen slutar... Så nu pågår projekt få tag i en bil. Eftersom det är en vardag måste min sambo ha vår bil på jobbet.
 
Nu svamlar jag, men kontentan av det hela...jag är så taggad på Göteborg!Routines

Söndagkväll.
 
Vilket innebär att pojken sitter och spelar wow i flera timmar. Suck. Nejdå så farligt är det inte alls, faktum är att den rutinen har gjort att jag också skapat mig söndagsrutiner. Då har jag mini-spa! Eller, det är väl att ta i men det innebär i alla fall en extra lång dusch med peeling och hårinpackning och därefter insmörjning med TBS Body Butter. Allt det där tjejiga jag aldrig hinner med annars, helt enkelt.
 
Tar ju knappast upp alla timmarna av sambons spelande men skönt att få in det på rutin. Nu har jag dessutom hunnit läsa fyra kapitel i Molekyler i människans tjänst, strukturera upp veckan, planera träningspass och ska avsluta med att kolla upp del två av sambons alla-hjärtans-dag present. Sen...sängen och ny vecka!