For A Sparkling New Year

Hoppas att ni alla hade en väldigt trevlig julafton.
 
Vi hade som sagt stora delar av familjen på plats och det blev en väldigt trevlig kväll, mycket skratt och ännu mer mat. Julafton i vanlig ordning då. Själv hade jag ingen större tur på julklappsspelet men lyckades tillsammans med sambon ändå få ihop både biobiljetter och champange i slutändan.
 
När det gäller vanliga julklappar måste jag ha varit ovanligt snäll i år, känner mig både otroligt bortskämd och tacksam för alla fina presenter jag fick. Bland annat fick jag hela två paletter från Too Faced, Natural Matte och sen Le Grand Palais. Nu ska jag bara hitta en bra foundation och lite nya sminkborstar sen är det jag som sätter sminkningen på nyår!
 
 
Någon som sitter inne med tis på riktigt bra foundation? Tänk på att jag är superblek! Isadora funkar tillexempel inte på mig för att de är för mörka.The Night Before Christmas

Julafton imorgon!
 
Vilket innebär julstök hela dagen lång, städat hela lägenheten, tvättat, lagat skumtomtefudge och bakat saffransbullar med vitchoklad. Är ganska slut i rutan just nu men lite kvar att göra, bland annat att skala 3 kg potatis - jippie! Ska koka potatisgratäng, komma på någon kvällsmat och sen ska jag äntligen få bänka mig framför Love Actually med en påse chips. Har ni några traditioner såhär kvällen innan? Min är i alla fall Love Actually alla gåner - sambon är inte lika begeistrad men går med på att se den en gång om året.
 
 Sparkle, sparkle little tree

 
 
 
Nu är äntligen vår julgran inköpt, uppställd och dekorerad. Den skulle egentligen varit det redan vid lucia men det kom så mycket emellan så det dröjde enda fram till igår innan den var på plats. Men nu så, nu börjar äntligen julkänslan infinna sig på riktigt. Jag har två arbetsdagar kvar nu under helgen och ett möte på måndag, sen tar jag lite jullov på riktigt. 
 
 
Som ni ser kör vi på kungsgran men färgtema svart, rött och silver. Hur gör ni med gran? Plast eller riktig? Färgtema eller inte? More is more eller less is more?