What A Weekend

Vilken helg jag har haft!
 
Nu tror kanske alla att jag varit på världens fest, varit på resa eller liknande, så är dock inte fallet. Vi har egentligen inte gjort något särskilt. Men helgen har verkligen varit bra, vi har fått saker gjorda, suttit vid havet i fint väder och ätit hämtmiddag med svärmor. Framförallt har vi kunnat ta det lugnt och umgås med varandra.
 
För några år sedan hade jag aldrig kunnat ha en sådan helg utan att bli rastlös men kanske är det en fråga om att växa upp. Eller bara en fråga om att det var min enda lediga helg denna månaden, haha.
 
Några inköp blev det också under helgen, både jag och sambon fick nya skor. Stadium har just nu en drive där man får 200 kronor rabatt på nya skor när man lämnar sina gamla. De gamla skorna går antingen till behövande eller återvinns, så vi passade på att kassera våra gamla utslitna löparskor. OBS! Ej reklam! Bara en bra idé. Sen köpte jag även denna:
 
 
Har hört mycket gott om denna så tänkte testa. Passar perfekt för mig som nästan aldrig orkar tvätta av ansiktet ordentligt, några svep med en bomullspad ska jag allt klara av. Jag är dock lite skeptisk då det verkligen är en budgettprodukt. Ska testa några veckor och återkommer gärna med en recension om ni vill. 
 
Nu blir det choklad och världscupfinalen i hoppning. Imorgon väntar salstenta.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback