Breathe and Reboot

På måndag är det dags för mig att skriva ännu en salstenta, den sista vi kommer skriva i naturkunskap. Förhoppningsvis. Om man nu inte skulle få omtenta på den förra som vi inte fått resultatet på.
 
Tenta innebär ju onekligen tentaplugg vilket är vad jag sysslat med de senaste två dagarna. Tillsammans med en klasskompis har vi suttit här hemma och rabblat genteknik och DNA till förbannelse. Så igår när vi kände oss klara för dagen så gick vi istället och tog en fika för att prata om andra världsliga ting och ladda om batterierna.
 
 
Det blev en fika på Kaka på Kaka. Mums! Jag provade deras pärontosca och precis som allt annat jag smakat där var den magisk. Jag kan verkligen, efter mina snart tre år på högskola, tipsa om att ta sådana här pauser i tenta pluggandet. Att få en liten paus och tänka på annat hjälper hjärnan att ladda om och risken för black-out blir mindre när man inte stressar hela tiden.
 
På kvällen var jag och red i vanlig ordning, det gick väl sådär. Gårdagens pass var ett sådant som försvinner i mängden, inte bra, inte heller dåligt. I slutet fick jag dock göra galoppombyten i serpentiner, det var kul. Nu blir det jobb hela dagen.Kommentarer

Gott!


Kom ihåg


Trackback