Working in Silence

 
Såhär ser det ut mest hela tiden, vi skriver på projektarbetet och tar en fika mellan varven. Håller alla tummar och tår för att vi är klara idag eller imorgon, inte så mycket kvar att fixa med nu. Det har varit ett ganska drygt projekt och ett till väntar men inte förrän om två veckor vilket innebär att vi är lite halvlediga nästa vecka ifall vi blir klara nu. Då förstår ni säkert varför här är lite tyst.
 
Igår gjorde jag förresten klockrena galoppombyten, hur kul som helst!GAAAHHH!!!

Idag har byggjobbarna väsnats från prick klockan sju. Hela dagen, hela tiden.
 
Kan ju säga att projektarbetet går sådär...Easy Life

Då lider ännu en helg mot sitt slut, tiden går så fort nu att jag kanppt vet var jag ska ta vägen.
 
Jag spenderade större delen av lördagen på jobbet och skule egentligen upprepat detta idag, men jobbet blev inställt så jag fick mig en välförtjänt ledig dag. Det blev till och med en liten sovmorgon, verkligen välbehövligt. Dessutom fick jag och sambon tid till att göra ett inköp inför vår ledighet, nämligen denna:
 
 
Har tyvärr ingen aning om varför bilden blev så gryning men väskan är i verkligenheten väldigt härligt turkos!
 
Imorgon är det ny vecka och det innebär fortsättning på projektarbetet jag gör tillsammans med Mikaela sen ska jag träna, får se om Mikaela hänger med där med. Så gjorde vi i fredags och efter gymmet följde lite välförtjänt fika på espresso house. Jag testade deras nya frapino Strawberry-Lemon Cheesecake, otroligt god faktiskt. Så god att jag kom på att fota sådär halvvägs in i drickandet.