Yummi!

Nu är det visserligen några veckor sen jag provåt detta, men det har blivit några kakor sen dess.
 
 
Marabous vintersmak med Non Stop! Och vet ni vad, den är verkligen supergod. Enda minuset jag skulle kunnaanmärka på är att den är väldigt söt. Men på något sätt fungerar kombon på ett utmärkt vis. Som ni märker så svamlar jag bara så jag säger så här: Spring och köp!
 
Betyg 5/5
 
 
Nix, inte sponsrad det är bara förbannat gott.Off To Grandma

Tror ni inte att dragkedjan på mina enda vinterskor gick av inte mindre än en timme efter att jag skrev föregående inlägg?!
 
Nej alltså jag skojar inte, fick traska till bion i converse (det var kallt) och börja dagen med skoshopping. inte för att jag klagar på nya skor men den här helgen blev väldigt mycket dyrare än vad jag tänkt mig. Aja nu har jag i alla fall vinteroutfiten nästan helt färdig sånär som på mössa och vantar.
 
Senare delen av dagen har jag ägnat åt alla de där smågrejerna jag aldrig hinner med på vardagarna som att tvätta sminkborstar, få iväg mejl och annat tråkigt. Nu ska jag börja fixa mig då jag och sambon är bjudna på middag hos mormor för att fira både hennes och mammas födelsedag. Jag förväntar mig inget mindre än massa god mat och tårta!Let's Go Shopping!

Nu har det blivit kallt även här i Skåneland.
 
Därför begav sig jag och sambon ut på jakt efter nya vinterjackor. Både hans och min sjunger på sista versen och lär inte hålla säsongen ut så det var mer än dags för ett par nya. Och visst hittade vi jackor....
....och en hel del annat. 
 
Det känns som det var evigheter sen jag hittade något i en klädaffär och nu kändes det som om jag hade kunnat ta med mig shoppingcentret hem ungefär. Men vi fick hejda oss då vi spenderat nästan 4000 kronor på mindre än en timme (jackor är dyrt!). Resten får väl skrivas upp på "behöver-köpas-listan". För min del ser den ut som följer:
Nya vinterskor (funderar på Johnny Bulls)
Nya jeans
Mössa
Vantar
Halsduk
 
Ja och så kanske lite nya tröjor, sa jag att jag inte köpt kläder på länge?
 
 
Nu ska vi alldeles strax bege oss mot stan igen för att se Mockingjay Part One! Ska bli så kul!