In the Distance

Jag och sambon har turats om att vara sjuka här hemma.
 
Men nu är vi båda helt okej igen! Så här har inte hänt speciellt mycket alls på sista tiden, jag har försökt vara i skolan vilket har gått sådär om jag ska vara ärlig. Lagom till att jag är helt på benen igen så har vi hemtenta och nästan två veckor föreläsningsfritt. Det är å andra sidan inget jag direkt klagar på.
 
En sak har vi i alla fall kommit iväg på trots sjukdom och allt. Raubtier konsert! Innan konserten var det dessutom signering så nu har vi alla skivor signerade av hela bandet. Gött! Grabbarna bjöd på en riktigt bra konsert och trots att vi av tidigare nämnda skäl fick stå längst bak så var det ett jävla drag. 
 
 
En göttig samling!
 Sickbed

Tredje dagen i sjuksängen men jag börjar se ljuset i tunneln.
 
Är betydligt bättre idag (har balnd annat återfått mitt smaksinne, heja!) och har därför ägnat förmiddagen åt lite jobbsökande. Måste hitta ett somarjobb i år. Dock tog det ungefär alla krafter jag hade så nu blir det att dyka ner bland kuddarna och kolla lite mer How I Met Your Mother, håller på att kolla om alla tidigare säsongerna på netflix nu när jag ändå inte orkar något annat.
 
Ha det bra i solen och uttryck några vårkänslor för mig med, okej?Where I've Been

Jag, sambon och min mamma bestämde oss för att vi behövde lite sol och ledighet. Så vi drog ner till min mormor i Spanien i några dagar. 20 grader, strålande sol och ingen stress, hur härligt som helst med andra ord!
 
 
 
 
 
Tyvärr lyckades jag dra på mig en bihålsinflammation sista dagen (flygturen hem var ett helvete) och är därför sängliggandes sen igår. Mindre kul!