I'm Spinning Around

Alltså att planera en dressyr tävling är inte det enklaste när det gäller tidschemat, men nu när mer än hälften dessutom ska hoppa efteråt. Ja hujeda mig! Detta är dessutom bara i stora drag, sen ska man sitta och kontrollera starttiderna på individnivå! Här ser ni vad jag är nedgrävd i nu, massa listor hit och dit. Tycker dessutom lite synd om de ryttare som nu måste starta 8.00 för att sen hoppa runt 12.30 tiden men vad tusan gör man?! Hoppningen går ju så sjukt mycket snabbare så annars hinner inte de sista ryttarna till sin hoppstart.
 
Men det är ett roligt jobb! (Och kanske något att tänka på nästa gång man suckar över sina starttider, haha)
 
 
 
Ser nu dessutom en jättetabbe! LA:n kan ju inte börja samtidigt som LB:n slutar. Suck på den och tur att jag upptäckte det!Best Of Both Worlds

Ja, jag ska erkänna att jag är lite partisk då det är min klubb som anordnar detta men årets roligaste tävling hittar ni här!
 
 
Vad är då så speciellt med den, förutom en jäkla massa priser för en lokal tävling? Jo att det är en kombinationstävling, det vill säga att du under samma dag kan tävla i både hoppning och dressyr! Man tävlar en klass hoppning och en klass dressyr vilket sen slås ihop till en kombinationsklass. Det innebär att samma ekipage kan åka hem med 3 placeringar från samma dag! Kombin går i antingen LC eller LB.
 
Ni vet hur ridläraren alltid tjatar om hur viktig dressyren är? Här kan man passa på att debutera dressyr och ändå få en bra placering med sig hem från hoppningen och vice versa. Vilket ju faktiskt gör det hela lite roligare. Det går givetvis bra att bara tävla i antingen hoppning eller dressyr. Med klasser från LD (H) till LA (D).
 
Bilden är fotad av fotoform Laila Berglund, som bland annat delar ut pris i några klasser. Design på bilden är gjord av epafi.
 It's Been A Mess

Jag glömde kameran när vi åkte till London (Som då är min favorit stad).
 
Det har varit läkarbesök och stress, stress, stress. Så nu kör jag på nystart, och har faktiskt ett litet tema på G. Vill ni hänga med bakom kulisserna när man ska försöka få en tävling med inte bara många starter utan även två grenar att gå ihop? Det ä mer jobb än vad man kan tro, men givetvis väldigt roligt också!