My Little Pony

Igår insåg jag varför jag fortfarande rider.
 
Trots att det numera bara är en gång i veckan och det är snorkalla januari. igår fick jag nämligen rida "min" lilla häst. Han som jag hade halvfoder på i några år och tävlade rätt mycket. Det har jag visserligen fått göra en gång innan men då gick det käpprätt åt skogen.
 
Nu däremot, nu var vi nära och nosade på den formen vi var i när i tävlade. Och fan så skoj det var, fick verkligen en reminder om varför jag alltid känner så starka känslor för min lilla svarta springare. Skoj, skoj, skoj!
 
 
Tre år gammal bild på min sötnos! (Hur såg jag ut?)The Perfect Present

14:e februari, 24:e februari & 6:e april. Till samtliga datum måste jag komma på en väldigt bra present.
 
14:e februari är som bekant alla hjärtans dag, räcker det med godis till sambon? Sist det var alla hjärtans dag var vi inte ens tillsammans, då fick jag en ros och han betalade middagen. Denna gången har vi gemensam ekonomi och nästan ett år tillsammans bakom oss. Vad gör man då?
 
24:e februari, vår årsdag! Då har vi varit bara varandras i ett helt år. Vi vet redan en restaurang som vi ska äta på sen blir det kanske bio (är tråkigt nog en måndag!). Men vad ger man varandra? Jag har aldrig firat årsdag innan så är lite lost. Jag vill ju verkligen ge honom nått fint, men finns det nån övre gräns när det bara är ett år?
 
6:e april fyller sambon år lite mer än en månad efter de andra datumen, jag kommer ju ha helt slut på idéer! Panik!
 
Tips? Jag måste liksom komma på tre presenter inom loppet av två månader.
 
 Soft Kitty, Varm Kitty...

I två veckor är vi katt-vakter till den här lilla krabaten!
 
 
Han har visserligen bott hos oss tidigare, men det var ett tag sedan nu. Väldigt mysigt att välkomnas hem av ett "mjau" och ett huuvd som sticker fram runt hörnet. Men jag ska inte ljuga, det är ganska skönt att det bara är under en kort period. Jag måste nämligen gå och småstäda precis hela tiden!