Make Over

Jag är en sån där person som gärna ändrar mitt utseende lite då och då. Jag tror att det är en konsekvens av alla år som svarthårig (även om jag då ändra slingor fram och tillbaka). Dagens frisörbesök var inget undantag. dock så hade jag ingen aning om vad jag ville ha när jag satte mig i stolen, så det lämnade jag till min frisör.
 
Och bra blev det, en rödaktigt ombre! Tyvärr gör bilderna den inte riktigt rättvisa och efter några tvättar kommer skiftningarna bli ännu tydligare. Men håll till godo!
 
 
 
 
 
 
 
 It hurts to move

Okej lite dålig planering.
 
Igår så var enda dagen på hela veckan min gymkompis kunde träna så sagt och gjort vid gick till gymmet. På schemat stod det ben och eftersom jag älskar att träna ben så tog jag i ordentligt. Dock glömde jag för en stund där att onsdag även innebär ridning.
 
Så det blev dubbla pass med ben (ja ridningen tar ju hela kroppen så hade kvittat vad jag tränade) vilket idag innebär att det här med att röra sig är en ganska dålig idé. Även att resa sig, sätta sig och allmänt ens finnas till är en dålig idé. Och så väntar sex timmar i skolan framför mig. Haha.One Year of Love

I ett år har vi endast tillhört varandra. Ett år tillsammans och förhoppningsvis många fler kvar. Jag älskar dig <3