Decorating Your Home

Precis som många (alla?) andra hästtjejer så vill jag ju givetvis visa upp mina rosetter i mitt hem. När jag bodde hemma så tapetserade jag mer eller mindre hela mitt rum med både rosetter och bilder på varje häst. Tre av fyra väggar innehöll rosetter och såhär såg den "värsta" väggen ut:
 
 
De tre hästarna jag vunnit flest rosetter med fick hänga på två andra väggar. 
 
Men sen flyttade jag hemifrån och hade inte riktigt lust att tapetsera väggarna på samma sätt i min vuxna lägenhet. Dessutom kom där ju med en sambo i bilden som verkligen inte hade lust till det. Så i ungefär ett och ett halvt års tid har jag nu varit på jakt efter vaser att lägga rosetterna i. Och inte hittat några som passade. Förrän under måndagens Ikea besök då min sambo hittade dessa ljuslyktorna. Jag vet inte vad ni tycker men jag tyckte att det blev jäkligt snyggt! Och ett lite mer vuxet sätt att ha sina rosetter som en inredningsdetalj!
 
 
Hade tyvärr världens motljus när jag fota, hojta om ni vill ha bättre bilder så fixar jag ikväll när solen inte är lika stark.
 Wild Horses

Igår startade ridningen igen, som jag har längtat!
 
Det hel började med viss förvirring då jag på listan stod på en hästs rad fast som "Anna - Palle". Reaktionen blev "Vem fan är Palle?!". Efter viss förvirring fick jag tillslut reda på att det var en ponny jag skulle rida och kopplade då äntligen Auburn Pal - Palle, jaha jamen det vet jag ju vem det är! Haha det blev alltså så stor förvirring eftersom jag inte kopplade att jag mycket väl kan rida ponny med. 
 
Palle har iaf precis börjat gå lektion efter hans inskolning i våras, så detta var hans andra lektion i ordinarie grupp någonsin. Palle kan väl beskrivas som en typisk lite pigg hopponny, tar du för mycket i tyglarna så är det huvudet rakt upp och benen åt allla håll. MEN fy vilken trevlig individ han är när man hittar ridningen och sitsen på honom, fortfarande något outbildad men otroligt arbetsvillig. Fick till och med ut lite steglängd i en väldigt avslappnad form i slutet. Ser verkligen framemot att rida honom nästkommande två gånger med.
 
Fick tyvärr inte till någon bild igår men HÄR finns en bild på honom i sitt lite mer rätta element (dock inte den ridskolan jag rider på, han har inte flyttat än).Soon To Be

Snart är den här, den underbara hösten!
 
Min sommar har gått (och går fortfarande) i ett. Jag lyckades till slut landa ett jobb och har sen dess jobbat i princip nonstop. Inget jag klagar över då jag både har varit sysselsatt och får ett rejält tillskott till hushållskassan i höst. Därför tillåter jag mig nu drömma mig bort mot höstens investeringar...
 
 
I höst vill jag bland annat investera i:
 
1. Ett par nya jeans, köpte ett par i London men ett par räcker tyvärr inte. Mina gamla är för små och jag har accepterat detta.
 
2. Skjortor! Åh vad jag älskar skjortor, har för tillfället endast en enda liten somrig skjorta i min garderob. Det håller ju inte!
 
3. Vardagsrummet; på inköpslistan står matbord och stolar, soffa, ny belysning och tavlor. En total makeover.
 
Men mest av allt längtar jag efter hösten och hästarna! Fy vad jag saknar dem, bara någon ynka liten vecka kvar innan ridningen drar igång och jag får andas häst igen.