Just Another Manic Monday

Godmorgon!
 
Jag har precis satt i mig frukosten och sitter nu och pluggar lite inför eftermiddagens seminarium. Sak strax hoppa i träningskläderna så jag hinner ta en sväng på gymmet innan skolan. Som tur är ligger gymmet och skolan precis bredvid varandra så det ska inte vara några problem att hinna i alla fall. Idag blir det ett benpass, och jag ska dessutom träna själv(?!) inte direkt något jag vill, snarare hatar jag det, men jag måste komma igång på riktigt nu.On The Road Again

Hur det går med det där att äta hälosamt?
 
Jo tack, åt skogen. Precis när maten hade blivit klar igår och vi tar upp sallad så ser jag en stor svart jävla spindel på golvet i köket. Medan jag helt hysteriskt springer ut ur köket och gråter och skakar så får sambon jaga ut den (att tillägga han är också rädd för spindlar). Efter det följer en kvarts total panikångest från min sida, skakar och gråter och kan knappt andas. Efter den händelsen finns det inte en chans att jag ska kunna få i mig den maten, jag är fullt medveten om hur löjligt det låter men det är såpass rädd jag är. Givetvis slängde vi inte maten, sambon åt och resten är i kylen. Men för min del fick det bli en meny på burger king.
 
Jaja, på det igen idag helt enkelt. Idag blir det thai mat i sambons hemstad och därefter (nykter) utgång med hans vänner. Gött!Free-day

Fredag!
 
Äntligen helg, eller vad säger ni? Jag är inne på dag fem utav min och sambons hälsosatsning och idag kom första riktiga sockerabstinensen. Huvudvärken från helvetet för att uttrycka det milt. Samtidigt som jag hade 450 sidor av en bok som jag var tvungen att läsa som en pdf på datorn. Inte direkt optimalt.
 
Men nu är det gjort, sambon är hemkommen och strax ska vi börja med maten. Lite omplanering innebär att det idag blir teriyaki marinerad fläskfié. Mums.
 
Hoppas att ni alla får en väldigt fin helg!