Wish Me Luck

Nu ska jag iväg till barnsmorskan, och förhoppningsvis få nya p-piller så jag slipper biverkningarna av dessa. Sen blir det att åka direkt därifrån till jobbet. Full dag helt enkelt. Ikväll ska vi försöka få upp några tavlor här hemma och se till att hålla städningen, det börjar nämligen redan bli småstökigt här igen. Inte okej.
 
Aja borsta tänderna och sen snabbt iväg.Sorry for the Delay

Hej igen.
 
Förlåt för min frånvaro men bloggen hanns inte med igår och även idag har det varit full rulle. Igår bar det iväg till sambons släktingar långt ute på landet för maskeradkalas. Jag och sambon körde på utklädnaden "Nyvakna" och gled runt i pyjamas med tillhörande huvukudde och kaffekopp. Sällan varit så bekväm på ett kalas haha. Men som sagt de bor en bra bt ute på landet och resan dit och hem tog också en del tid. Vi var väl hemma runt halv nio på kvällen och riktigt trötta.
 
Idag vaknade vi upp med målet "städa lägenheten" men efter noggrant övervägande så bar det av till IKEA först. Så nu har sambon fått ett nattduksbord, hallen ett skoställ ocvh vardagsrummet gardiner. Välbehövligt. Sen fick vi äntligen ner en massa skit i förrådet (flyttlådor och annat) och därefter så blev det total städning av lägenheten. Behöver jag nämna att jag är ganska trött nu?
 
Nu ska vi laga fetaostköttbullar i tomatsås, trevlig söndagskväll!It's Friday!

God morgon!
 
Solen skiner, luften är krispig, det är fredag och jag är ledig!
 
Ni hör själva va? Kan ju bara bli succé! Tanken var först att jag skulle plugga lite idag då vi har litteraturseminarium på tisdag men jag känner att min kropp inte orkar det. Efter att ha dragit igång med verkligheten med full kraft så behöver jag en vilodag. Så inget plugg och inga "måsten" idag.
 
Däremot ska jag träffa sambon i stan efter att han har jobbat klart och kolla lite kläder. Sen blir det födelsedagsmiddag för min pappa ikväll. Ska äta på ett steakhouse som jag aldrig varit på innan, är dock inte orolig pappa brukar ha förträfflig smak när det kommer till restauranger. Mums!
 
Vad ska ni ha för fredags-mys idag?