Calm Days

God dagens!
 
Idag lämnar vi in både projektarbete och essä,vilket innebär att jag hämtar andan fram till måndag då jag ska börja förbereda mig för opponering på de andras arbeten. Men för stunden har jag faktistk fyra dagars underbar ledighet framför mig.
 
Jag ska bara ta det lugnt kanske ta en vända i stan för att hitta utklädnad inför en försenad halloweenfest nästa helg. Några förslag på roliga utklädnader? Just nu funderar jag på fallen ängel. Vill helst vara snygg men läskig, dock inte sådär överdrivet sexig som man ser i USA utan bara snygg. 
 
Bomba mig med förslag på vad man kan vara på halloween!
 
 
Gammal random halloweei-ig bild.



I Feel A Storm Coming

Det blåser ordentligt i träden utanför.
 
Klass 3 varning utfärdad i vissa delar av landet, klass 2 här där jag bor. Vi får se hur detta oväder utvecklar sig, men en sak är säker; Jag stannar inomhus!
 
Hoppas ni gör det också, ta hand om era nära och kära. Se till att ha bunkrat upp med värmeljus om strömmen skulle gå. Finns inte så väldigt mycket mer att göra just nu. Mys ner er under någon filt och ta vara på stunden, det tänker jag göra.
 
 



Another Lifetime

Måndag och ny vecka.
 
Igår var jag, pappa och sambon över i Danmark och besökte Den Blå Planet, Danmarks nya akvarium. Jag rekommenderar verkligen ett besök om man har vägarna förbi. Just igår var där tyvärr såpass mycket folk att upplevelsen blev lite urlakad. Jag fick bland annat inte med någon bra bild på någon fisk hem. Men iaf flera roliga arter och fina stora akvarium till alla, vilket jag annars kan tycka brister i bland.
 
Som sagt rekommenderar ett besök men kanske på en vardag istället!