Long Ago...

Nu tänkte jag försöka använda det faktum att nästan alla idag använder internet på ett eller annat sätt.
 
Jag tänkte försöka leta upp min gamla ponny. Om hon ens lever idag? Jag köpte Gucci från min ridskola i slutet av år 2004, då var hon fem år gammal. Jag hade henne hela 2005 och hann både med flera hopptävlingar och även lite klubbdressyr. Hon såldes sedan i februari 2006, då jag växt ur henne.
 
I början hade jag kontakt med hennes nya ägare men denna bröts efter ett tag. Senare dök hon upp i mitt liv igennär hon stod i en bekants försäljningstall, då som dressyrponny. Hon såldes till någon i Ystad-trakten och vad jag vet gick hon där som dressyrponny.
 
Jag såg henne på annons för ett/två år sedan man vågade tyvärr inte ringa dåvarade ägaren. Något jag ångrar idag. Hon såldes då som ren dressyrponny. Jag undrar nu var hon finns, hur hon mår? Hoppar hon? Går hon dressyr? Är hon lycklig?
 
Gucci är en svensk ridponny, född 1999. Hon har världens ovanligaste färg, står som rödfuxskäck i passet men är snarare beige. Hon har en halv ål på rumpan och när man borstar henne går mulen i 190. 
 
Har tyvärr inte bättre bilder då de ligger som foton och det nästan är 10 år sedan jag ägde henne.
 
 
 
 
Hjälp mig gärna sprida detta så kanske jag kan få lite information om min gamla ponny!
 
Samtliga bilder är fotade av digi-tops.
 
 Gumpy

Vi börjar ny kurs på måndag.
 
En kurs som fortfarande inte har varekn kursplan eller kursguide. Däremot har vi fått instruktioner om vilket litteratur vi bör införskaffa, vilket jag också gjort. Nu har det kommit upp en preliminär kursplan som ännu inte är godkänd.
 
Och litteraturen är ändrad!!!!! Jag har kämpat som ett djur för att skaffa de böckerna vi skulle ha, de har inte funnits på biblioteken, de har varit slut hos förlagen och allt har gått emot mig. Men jag har skaffat dem, till ingen nytta alls.
 
Ni får ursäkta, men fan va jag är sur på ledningen för detta. Det är inte okej när de samtidigt förväntar sig att vi ska ha all litteratur tillgänglig vid kursstart. Inte okej nånstans.
 
Nu ska jag iväg på kursutvärdering och sura lite.Longing For Christmas

Så har det inträffat.
 
Året då jag knappt kan bärga mig innan juldagarna är här. Det trodde jag inte skulle dröja långt in i vuxenlivet innan dess. Men som sagt nu är året här och jag kan knappt vänta på de annars så störiga julsångerna i butikerna och julklappshetsen.
 
Mycket har jag nog att tacka sambon för, i år firar vi nämligen jul tillsammans. Men för att ge er bakgrunds storyn, förra julen höll mina föräldrar på att separera samtidigt som jag letade lägenhet men hade förlorat budkrig på flera stycken. Happy Christmas eller något...
 
I år så har jag med mig personen jag älskar till släkten och fokus kommer inte vara "men lilla gumman hur mår du?" utan snarare "God Jul". Vi kommer även fira här hemma på kvällen med julgran och hela baletten. Sen blir det ju att fira med sambons släkt med, antingen lille julafton eller juldagen. 

Långt inlägg med mycket svamel, kontentan; Jag längtar efter julen!