Red Nose

God morgon? God middag?
 
Svårt att veta såhär i mellandagstider. Nåväl. Jag har lyckats dra på mig en dunder förkylning såhär lagom till det nya året och har varit nästintill däckad i två dagar nu. Idag har jag lovat att ta hand om tvätten så har inte mycket till val utan måste vistas utomhus. Hoppas på att mirakulöst tillfriskna till imorgon. Vad tror vi om det?
 
Annars sitter jag mest och kollar heminredning, har fått en idé till köket som jag bara ska få godkänd av sambon. Sen kör jag. Eller, vid närmare eftertanke så får jag nog min vilja igenom i vilket fall. Bilder kommer isåfall när projektet är i hamn.2013

Inför nystarten 2014 kör jag på samma lista som alla bloggar visar upp just nu. Just denna är lånad av Johanna.
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Oj! Fick världens finaste pojkvän. Flyttade hemifrån. Blev sambo. Opererades. Åkte ambulans. Listan kan göras lång, haha.

Har du några nyårslöften?
- Inget jag kommit på ännu, brukar imporvisera på tolvslaget.

Bästa köpet?
- Får nog vara min lägenhet, hands down.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej inte än. Tar nog några år till haha.

Vilka länder besökte du?
- Danmark, Storbrittanien (London) och Spanien. 

Vad önskar du att du gjort mindre?

- Varit sjuk. Nu räcker det med sjukdagar för flera år frammåt. Okej?

Bästa minnet från 2013?
- När jag tittade upp på världens finaste kille och insåg att han ville vara med mig, bara mig.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mycket, men ska försöka att sluta att tjata om pojken så. Hmm... När jag insåg att jag äntligen fick börja rida igen efter operationen!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Både och! Har generellt vart hundra gånger gladare än tidigare, samtidigt har det funnits många dippar då jag har varit mer ledsen än innan. Mina föräldrar har separerat, ambulansfärden osv.

Favoritprogram på TV?
- Sambon introducerade mig för Game of Thrones. Bästa. Serien. Ever. (Visserligen inte på tv kanske, dvd räknas väl?)

Är det något du sakna från 2013?
- Konstigt ställd fråga, menar den om jag kommer att sakna något från 2013 eller om det var något jag saknade under 2013? Äsch drar till Arthur, att tävla och ha halvfoder. Det var en så kort tid av 2013 så den kvalar in på båda ;)

Vad ser du mest fram emot med år 2014?

- Komma igång med gymmet och ridningen, fira ett år med världens finaste, resa med härliga kompisar och en hel del annat. 2014 jag är redo för dig, välkommen!

 

 A New Era

Kommer mjukstarta lite med bloggen här i mellandagarna för att vara tillbaka med full kraft efter nyår. Har varit en tuff tid det senaste med ett rasande tempo och behövde lite återhämtning men nu är jag sugen på bloggen igen.

Vi hörs mer snart!